Meedoen aan de BOM (Brei Ook Mee) van tante Zoet? Dat kan. Het patroon is op dit moment alleen maar analoog te bestellen, de digitale inschrijving volgt later:

Inschrijven kan op twee manieren:

1. Je bestelt het patroon-abonnement voor € 7,50 bij de Stichting Zeeuwse Visserstruien:

  • op de Haak- en Breidag op 2 juni in Arnemuiden tegen contante betaling
  • in de winkel van Jeanet Jaffari in Arnemuiden (Markt 1) tegen contante betaling
  • in de winkel van Wolboerderij Blij Bezuiden in Koewacht ('t Zand 61) tegen contante betaling
  • (later dit jaar) via de webwinkel van de Stichting Zeeuwse Visserstruien

Als je het patroon hebt gekocht ontvang je binnen enkele weken (digitaal) een eerste e-mail van de Stichting Zeeuwse Vissertruien met daarin alle informatie over het project. Dus: wanneer het start, hoe het in zijn werk gaat en informatie over het materiaal / garen wat je nodig hebt.

Daarna ontvang je vanaf eind september 2018 elke maand - vijf maanden lang - 6 patroondelen via de e-mail van Stichting Zeeuwse Visserstruien. De laatste e-mail ontvang je eind februari 2019. Hierin wordt de afwerking beschreven.

2. Je bestelt een Wolpakket bij Jeanet van Blij dat ik Brei. In dit pakket zit het garen voor het BeddenGoed. De verzending van het patroon wordt verzorgd door Jeanet van Blij dat ik Brei. Je betaalt alleen voor het garen. Het patroon krijg je er gratis bij. De prijs van het pakket is afhankelijk van het gekozen garen.

Je kunt het Wolpakket kopen:

  • vanaf 2 juni in de winkel aan de Markt 1 in Arnemuiden (pinnen of contant)
  • op de Haak- en Breidag op 2 juni in Arnemuiden (pinnen of contant)
  • vanaf 2 juni via de webwinkel van Blij dat ik Brei dmv een internet betaling
  • maar, kun je niet wachten? Je mag Jeanet altijd mailen: klik hier

Als je het wolpakket gekocht hebt ontvang je na betaling digitaal een eerste e-mail van Blij dat ik Brei met daarin alle informatie over het project. Dus: wanneer het start, hoe het in zijn werk gaat en informatie over het materiaal / garen wat je nodig hebt.

Daarna ontvang je vanaf eind september 2018 elke maand - vijf maanden lang - 6 patroondelen via de e-mail van Blij dat ik Brei. De laatste e-mail ontvang je eind februari 2019. Hierin wordt de afwerking beschreven.