Tante Zoet

In het winterseizoen 2016-2017 zijn we begonnen met een nieuw project. Ook nu (onder)zoeken we gebreid goed, dit maal van de Zeeuwse streekdrachten. Waar de zoektocht naar Zeeuwse visserstruien in het begin moeizaam is verlopen hebben we nu een enorme hoeveelheid pareltjes gevonden.

Een nieuw project vraagt een nieuwe naam. Tante Zoet is de geëmancipeerde, hardwerkende moeder en vrouw die ons meeneemt in de wereld van het GeriefGoed.

GeriefGoed is behagelijk, warm, zacht, troostend... alles waar je blij en gelukkig van wordt. Het is leuk om te maken, comfortabel om te dragen en heerlijk om in weg te kruipen.

In mei 2017 zijn we gestart met het ontwerpen en maken van de BOM van tante Zoet. Wat die BOM is? De komende weken lichten we steeds een tipje van de sluier op. Hou het blog: Het GeriefGoed van tante Zoet of Blij dat ik brei in de gaten.

Wil je de BOM van tante Zoet bekijken? Kom dan naar Knit&Knot van 6 - 8 april in Tilburg. Op 6 april staan Stefanie en Anja aan één van de bloggerstafels, Jeanet is er van 6 - 8 april met een stand.