Visserstruien logo

Tante Zoet

In het winterseizoen 2016-2017 zijn we begonnen met een nieuw project. Ook nu (onder)zoeken we gebreid goed, dit maal van de Zeeuwse streekdrachten. Waar de zoektocht naar Zeeuwse visserstruien in het begin moeizaam is verlopen, hebben we nu een enorme hoeveelheid pareltjes gevonden.

Een nieuw project vraagt een nieuwe naam. Tante Zoet is de geëmancipeerde, hardwerkende moeder en vrouw die ons meeneemt in de wereld van het GeriefGoed.

GeriefGoed is behagelijk, warm, zacht, troostend... alles waar je blij en gelukkig van wordt. Het is leuk om te maken, comfortabel om te dragen en heerlijk om in weg te kruipen.

Met de al gevonden pareltjes zijn we in mei 2017 gestart met het ontwerpen en maken van de BOM van tante Zoet. Een BOM is de afkorting van een Brei Ook Mee. Met deze BOM brei je schitterend BeddenGoed. Inmiddels zijn alle delen van het abonnement te downloaden via de webshop.

Voor alle nieuwtjes en wetenswaardigheden rondom Tante Zoet kun je kijken op het blog: Het GeriefGoed van tante Zoet of Blij dat ik brei.