Stichting Zeeuwse Visserstruien respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers van haar website. De persoonlijke informatie die u aan de Stichting Zeeuwse Visserstruien verschaft wordt vertrouwelijk behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om uw bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen en u (als dat nodig mocht blijken) op een later tijdstip van aanvullende informatie te kunnen voorzien.

Stichting Zeeuwse Visserstruien verkoopt uw gegevens niet aan andere partijen. Uw gegevens worden alleen aan een derde partij verstrekt als dit voor de verwerking van uw bestelling nodig is.  

Als u een digitaal item besteld zonder account aan te maken bewaren wij de door u verstrekte gegevens niet.

Helaas is het - vanwege het downloaden van de bestanden op een later tijdstip - niet mogelijk om zonder account het abonnement voor het BeddenGoed van tante Zoet te bestellen.

Als u een account aanmaakt kunt u zelf uw gegevens wijzigen. Als u uit het bestand van Stichting Zeeuwse Visserstruien wilt worden verwijderd stuurt u een e-mail. Wij verwijderen uw gegevens in dat geval binnen één kalendermaand, daarvan ontvangt u bericht.

De via de webwinkel van Stichting Zeeuwse Visserstruien aangeschafte tastbare producten kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Neemt u hiervoor alstublieft contact op via e-mail.

De via de webwinkel van Stichting Zeeuwse Visserstruien aangekochte digitale items/ downloads kunt u niet retourneren. Als u vragen hebt kunt u contact opnemen via e-mail.

Aan de webwinkel van Stichting Zeeuwse Visserstruien wordt op dit moment gewerkt.