Visserstruien logo

Stichting Zeeuwse Visserstruien respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers van haar website. De persoonlijke informatie die u aan de Stichting Zeeuwse Visserstruien verschaft wordt vertrouwelijk behandeld.

Wij gebruiken uw gegevens om uw bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen en u (als dat nodig mocht blijken) op een later tijdstip van aanvullende informatie te kunnen voorzien.

Stichting Zeeuwse Visserstruien verkoopt uw gegevens niet aan andere partijen. Uw gegevens worden alleen aan een derde partij verstrekt als dit voor de verwerking van uw bestelling nodig is.  

Als u een digitaal item besteld zonder account aan te maken bewaren wij de door u verstrekte gegevens niet. In dat geval kunt u later geen beroep op ons doen met vragen of voor tips, aangezien uw aankoop bij ons niet geregistreerd is.

Helaas is het - vanwege het downloaden van de bestanden op een later tijdstip - niet mogelijk om zonder account het abonnement voor het BeddenGoed van tante Zoet te bestellen.

Als u een account aanmaakt kunt u zelf uw gegevens wijzigen. Als u uit het bestand van Stichting Zeeuwse Visserstruien wilt worden verwijderd stuurt u een e-mail. Wij verwijderen uw gegevens in dat geval binnen één kalendermaand, daarvan ontvangt u bericht.

Stichting Zeeuwse Visserstruien levert digitale patronen. U kunt deze patronen direct na betaling downloaden. Mochten deze patronen niet aan uw verwachtingen voldoen neemt u dan alstublieft contact met ons op, het liefst via e-mail. Dit kan tot 14 dagen na aanschaf van het product.

De via de webwinkel van Stichting Zeeuwse Visserstruien aangeschafte tastbare producten kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op, het liefst via e-mail. (Op dit moment verkoopt de Sichting Zeeuwse Visserstruien geen fysieke producten.)